بهترین و آسان ترین روش برای گرفتن تلخی زیتون

سبک زندگی
بدون دیدگاه

روش از بین بردن تلخی زیتون

اگر قصد دارید زیتون را خودتان در منزل عمل آورید و بدانید که چگونه تلخی زیتون را بگیریم .

 

سریع ترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون

زیتون یکی از خوراکی هایی است که خواص بسیاری برای بدن و سلامتی دارد. درهنگام خرید زیتون ممکن است با مشکل تلخ بودن آن روبرو شوید ولی به راحتی با روش هایی می توانید تلخی زیتون را بگیرید.

اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند.

زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

تلخی زیتون را بگیرید

در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را بشویید و مجددا در آب نمک بریزید )

در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزید روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق) بریزید.

زیتون را در جای خنک بگذارید و سعی کنید این جای خنک یخچال نباشد.

معمولا زیتون های سبز یا زیتون هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول های قلیایی می خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب نمک انجام می دهند.

بیشتر بخوانید:  راه هایی برای تازه نگه داشتن سالاد

زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می توان عمل آورد، اما به دلیل وقت گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می دهند. بعضی از زیتون ها پس از عمل آوردن سیاه می شوند.

اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی می زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می شود.

در مورد محلول های قلیایی خوراکی، ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک است که برای مربای بالنگ استفاده می شود.

مقالات مشابه

, , , ,
نوشتهٔ پیشین
۴۵ خاصیت و کاربرد شگفت انگیز وازلین که قطعا نمیدانید
نوشتهٔ بعدی
۱۰ نکته بسیار مهم خانه داری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.