راه های خانگی موثر زیادی برای از بین بردن بوی کفش وجود دارد. این بو ناشی از تعریق پاست و در طولانی مدت شدت بیشتری می گیرد. ضمن اینکه بسیار آزار دهنده خواهد بود.
برای از بین بردن بوی کفش به راه های بی دردسر و آسان متوسل شوید. بسیاری از پاک کننده ها مانند جوش شیرین برای برطرف کردن بوی کفش مورد استفاده قرار می گیرد.
از بین بردن بوی کفش با راهکارهای جالب
بوی بد کفش و پا ناشی از رشد باکتری هاست. این محیط برای تکثیر باکتری شرایط مناسبی را به وجود می آورد. برای رفع بوی بد کفش گذشته از شست و شو روش های ساده تری نیز وجود دارد.
اگر از خواص جوش شیرین مطلع باشید، این پیشنهاد را رد نخواهید کرد. مقدار کمی جوش شیرین را درون کفش بریزید. در ادامه کفش ها را درون یک پلاستیک بگذارید و درب کیسه را محکم کنید. کیسه را در قسمت فریزر یخچال قرار دهید. بهتر است کفش ها از یک شب تا صبح داخل فریزر یخچال باقی بمانند تا بوی بد آن ها از بین برود.
برای از بین بردن بوی کفش روش شستن را امتحان کنید. برای این کار از شوینده های خوشبو بهره مند شوید.
مقداری از جوش شیرین درون جوراب بریزید. بهتر است جوراب ها را کاملا ببندید و آن گاه این جوراب های بسته شده را داخل کفش بگذارید. جوراب حاوی جوش شیرین باید به مدت طولانی در کفش بدبو باقی بماند.
بهتر است از کفش هایی استفاده کنید که امکان برقراری جریان هوا را در کفش برقرار سازد. کفش های پارچه ای یا سوراخ دار و همین طور صندل گزینه مناسبی برای انتخاب می باشند.
از یک اسپری خالی برای ریختن الکل استفاده کنید. آن گاه الکل را با اسپری به کفش بزنید. کفش را تا مرحله خشک شدن در فضای باز بگذارید. در ادامه نیز می توانید مقداری جوش شیرین به کفش اضافه نمایید.
کفی هایی حاوی مواد ضدعفونی کننده برای از بین بردن بوی کفش استفاده می شوند. این کفی ها قابلیت این را دارند که پای شما را به شکل خشک درون کفش حفظ کنند و بدین ترتیب مانع تعریق پا می گردند.
اگر شما زیاد عرق می کنید، بهتر است برای کاهش رطوبت پای خود از ضد تعریق پا استفاده کنید.
برای رفع بوی پا از پودرهای خاصی استفاده می شود. این پودرها از مراکز بهداشتی قابل خریداری می باشند.
برای جلوگیری از تعریق زیاد پا حتماً جوراب بپوشید. این جوراب ها در نوع نخی می توانند از تعریق پا جلوگیری نمایند.
بعد از بیرون آوردن کفش و جوراب پای خود را با آب گرم و صابون بشویید. در حین شست و شوی بین انگشتان را به خوبی تمیز نمایید و آن گاه پا را با حوله یا پارچه مناسبی خشک کنید.
بهتر است از یک کفش هر روز استفاده نکنید و بعد از هر بار استفاده تا ۲۴ ساعت آن را در فضای آزاد بگذارید تا هوا به درون آن وارد شود و به جای آن از کفش دیگری استفاده نمایید.
پودر تالک یا نشاسته ذرت برای جذب رطوبت اضافی داخل کفش ریخته می شود.
با این راه کارها دیگر برطرف کردن بوی کفش قطعی می گردد. ضمن اینکه سلامت پاهای خود را حفظ خواهید کرد. چون فرصت رشد و تکثیر از باکتری و میکروب گرفته خواهد شد.