شما یک فابینگ هستید؟!!!

سبک زندگی

 

حتماً برای شما هم پیش آمده، با کسی حرف بزنید و همکلام شوید ولی او در حین صحبت با شما سرش توی گوشی باشد و مدام در حال چک‌کردن. یا فرزندی دارید که به شدت وابسته گوشی است و حتی سر میز شام هم گوشی را کنار نگذارد.این همه وابستگی به موبایل فقط یک معنی دارد و آن هم ابتلا به بیماری فابینگ (phobbing ) است.

اگر شما یک فابینگ هستید، پیشنهاد می‌کنیم موقع غذا گوشی خود را در حالت پرواز قرار دهید تا تماس یا پیامی دریافت نکنید. تماس و گفتگو با دیگران را جایگزین چک‌کردن گوشی کنید و سعی کنید حواس‌تان از گوشی کاملاً پرت شود. ورزش و فعالیت‌های دیگری را جایگزین کنید تا حواس‌تان به مرور از گوشی پرت شود. اگر در مسیر مدام گوشی دست‌تان است با چیزهایی مثل یک جدول خود را سرگرم کنید تا به مرور این اختلال بهبود یابد. موقع خواب گوشی خود را دور بگذارید تا اگر هم بخواهید نتوانید مدام چک کنید. خواب شیرین صبح اجازه نمی‌دهد از رختخواب خیز بردارید و گوشی را بیاورید. پس کم‌کم عادت چک کردن اصلاح می‌شود.

.

گرچه اختلال فابینگ متعلق به کاربران فضای مجازی است، ولی هستند بیماری‌ها و اختلال‌های دیگری که مربوط به دنیای پر رمز و راز اینترنت است. شاید اسمش عجیب باشد، ولی در واقع همه ما به نوعی آن را کم یا زیاد تجربه کرده‌ایم.

 

 

سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن

۱- غذایتان را بدون تلفن بخورید

وقتی زمان غذا خوردن است، اعم از صبحانه، نهار یا شام، مهم نیست کجا هستید ، تلفن را کنار بگذارید. اگر فکر می کنید اعلان یک پیام می تواند حواس شما را پرت کند، تلفن خود را نیز در حالت «مزاحم نشوید» یا “هواپیما” قرار دهید.

بیشتر بخوانید:  بلانچ کردن مواد غذایی را شما هم یاد بگیرید

هر وعده غذایی را به به موقعیتی برای گفتگو و صحبت کردن با همسر، فرزندان، خانواده، دوستان یا همکاران تبدیل کنید و با آنها گفت و شنودی صمیمانه داشته باشید. ممکن است در ابتدا از این اجبار احساس خوبی نداشته باشید، اما به زودی با گفتگوی رو در رو احساس راحتی بیشتری خواهید کرد.

۲- تلفن را از دسترس خود دور کنید

وقتی به خانه برمی‌گردید یا پس از اتمام کار روزانه حداقل برای دو ساعت تلفن خود را در جایی دور از دست قرار دهید. مثلا در ماشین یا در کشوی میز یا در جیب کت. ممکن است روزهای اول احساس کنید عضوی را از دست داده اید، اما نترسید که تلفن خود را دور از دسترس قرار داده اید – و آن را در همانجا بگذارید.  مطمئن باشید هر پیام یا علان یا به روز رسانی در گوشی شما منتظر می ماند و ناپدید نمی شود. برای تماس های ضروری از تلفن ثابت یا یک گوشی معمولی غیر هوشمند استفاده کنید.

۳- خود را به چالش بکشید

نیاوردن تلفن به سر میز یا سفره غذا یا گذاشتن آن در ماشین یا جیب کت را به چالشی برای خود تبدیل کنید و برای پیروزی در آن تلاش کنید. این گونه انگیزه مضاعفی برای پرهیز از فابینگ خواهید داشت که به شما کمک می کند اوقاتی را در روز از تلفن هوشمندتان دور باشید.

برای دیدن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید

مقالات مشابه

, ,
نوشتهٔ پیشین
تایید طلبی چیست؟
نوشتهٔ بعدی
طرز تهیه عرایس گوشت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست