تصفیه هوا با گیاهان خانگی

سبک زندگی

تصفیه هوا با گیاهان خانگی

خیلی از افراد تمایل دارند در خانه هایشان انواع و اقسام گل های زیبای طبیعی را قرار بدهند .تصفیه هوا با گیاهان خانگی می تواند باعث پاکسازی هوا گردد. ما در مطلب از برکه فود قصد داریم ، نکات تصفیه هوا با گیاهان و آشنایی با انواع گل ها را برایتان به اشتراک بگذاریم.

تصفیه هوا با گیاهان

هفت گیاه زنبق، بامبو، آفتابگردان، بگونیا، آلوئه ورا، داوودی و آگلونما خاصیت درمانی دارند.این گل ها، گیاهان آپارتمانی هستند.بنابراین براحتی می توانید آنها را در منزل نگهداری کنید و پرورش دهید.نفس کشیدن این گیاهان باعث تمیز شدن هوای خانه می شود و به این ترتیب هوایی که نفس میکشید سرشار از سلامت است.

از بین این گیاهان، بامبو به کمترین رسیدگی نیاز دارد، اما بیشترین تاثیر را در حفظ پاکیزگی هوای خانه دارد.زنبق و آفتابگردان هرچند به دو شکل شاخه ای و ریشه ای وجود دارند، اما نوع ریشه ای آن تاثیربیشتری در تصفیه هوای خانه دارد.به نظر شما هر کدام از این گیاهان چگونه در تصفیه هوای خانه تاثیر می گذارند؟

آگلونما، فیلتر هوا

این گیاه کهرنگ های مختلفی اعم از قرمز و طلایی دارد یکی از بهترین گل ها برای تصفیه هواست.به دلیل تاثیر بسیار مثبت آگلونما در تصفیه هوای خانه، به آن فیلتر هوا می گویند.این گیاه باید در نور کم، رطوبت معمولی خانه و دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.بنابراین آگلونما را می توانید در همه جای خانه بویژه نقاط کم نور و سرد اتاق نگهداری کنید.این گیاه با تقسیم ریشه در بهار قابل تکثیر است.

بیشتر بخوانید:  از بین بردن سه لکه سخت!

زنبق، جارو برقی هوا

این گیاه یکی از گل های ویژه فصل بهار است.بنابراین می توان این گل را کاشت و به صورت گلدان در خانه نگهداری کرد.به این گیاه جاروبرقی هوا می گویند.به این دلیل که ترکیب های خطرناکی مانند تری کلرواتیلن، فرمالدئید و بنزن را جذب می کند.این گیاه در آپارتمان براحتی قابل نگهداری است، چون به نور زیادی نیاز ندارد، اما رطوبت آن باید همیشه تامینباشد.برای داشتن این گیاه کافی است پیاز آن را از گلفروشی ها بخرید و آن را داخل گلدان باخاک مرغوب بکارید.نور غیرمستقیم آفتاب فراموش نشود.

تصفیه هوا با گیاهان خانگیبرای دیدن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.

تصفیه هوا با گیاهان بامبو، با قد یک و نیم متری

از چند سال پیش، خرید بامبو که زادگاهش کشور چین است، در کشور ما بشدت رایج شد.این گیاه غیر از جنبه تزئینی، خواص درمانی هم دارد؛ ساقه آن می تواند بنزن، منواکسیدکربن و کلروفرم را ازهوای اطراف دریافت کرده و به این ترتیب هوای خانه را پاک کند.بامبو در فضای آپارتمان تا یک و نیم متر هم قد می کشد.

آفتابگردان، ویژه اتاق خواب تصفیه هوا با گیاهان

گل آفتابگردان همان طور که از اسمش پیداست، باید در معرض نور آفتاب رشد کند، امااین گیاه را به عنوان گلدان ویژه اتاق خواب معرفی می کنند.می دانید دلیلش چیست؟ دلیل آن تاثیر مثبت این گیاه در جلوگیری از آسیب نامناسب گرد و غبار در اتاقخواب است.

آلوئه ورا، گیاه چندمنظوره

بیشتر ما این گیاه را به عنوان گیاهی برای درمان سوختگی ها و حفظ سلامت پوست می شناسیم.علاوه بر این که برای رفع مشکلات گوارشی بویژه زخم معده، مصرف آن را توصیه می کنند، اما اینها بخشیاز ویژگی های آلوئه وراست.طبق اعلام نظر سازمان ناسا، آلوئه ورا یکی از بهترین گیاهان برای تصفیه هوای منزل است.ویژگی این گیاه جذب گازهای سمی موجود در هوای خانه به دلیل برگ های گوشتی آن است.هر چه برگ های این گیاه گوشتی و پرآب تر باشد، تاثیرش در تصفیه هوای منزل بیشتر است.بنابراین بهتر است از انواع بزرگ و پربرگ این گیاه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  راهکاری برای از بین بردن پرزهای لباس بافت

بگونیا، ریه ای با پنج رنگ

بگونیا، بیشتر گیاه فصل تابستان است، اما در فصل بهار هم وجود دارد ومی توان از آن برای تصفیه هوای خانه کمک گرفت.بگونیا پنج رنگ صورتی، سفید، گل بهی، زرد و قرمز دارد.این گیاه باید زیر نور مستقیم آفتاب نگهداری شود.بنابراین بهترین مکان برای نگهداری آن پشت پنجره نورگیر خانه است.بگونیا، بنزن موجود در هوا را جذب می کند.این ترکیب سمی علاوه بر هوا، در چسب های مایع و واکس ها هم وجود دارد.این گیاه را باید هر روز آب بدهید و در معرض نور مستقیم خورشید که از پنجره به داخل میتابد، قرار دهید.

داوودی، گل روزهای سخت تصفیه هوا با گیاهان

این گیاه در طب سنتی چین به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گرفت.به همین دلیل در چین باستان سطح گسترده ای از زمین های زراعی این کشور زیرکشت گل داوودی بود.مردم چین ساقه سبز این گیاه را کوبیده و از آن گیاه دارویی یا غذاهای خاصی درست می کردند.این گیاه علاوه بر ویژگی هایی که به آن اشاره شد، می تواند در فضای کاملا بسته و کوچک نیزرشد کرده و آلودگی هوا را جذب کند.

برای دیدن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.

مقالات مشابه

, ,
نوشتهٔ پیشین
طرز تهیه گوزلمه
نوشتهٔ بعدی
طرز تهیه پلو بریانی؛ پلوی لذیذ و مجلسی بلوچی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست