خواص نارگیل ، 10 مورد از خاصیت ها و مضرات مصرف نارگیل

تغذیه سالم
بدون دیدگاه

نارگیل یکی از انواع میوه های درختی بسیار محبوب در جهان می باشد که مانند خرما در خانواده نخلیان دسته بندی می شود. میوه نارگیل زمانی که تازه است سبز رنگ است ولی پس از اینکه به طور کامل برسد رنگش قهوه ای می شود. دیواره های داخلی میوه نارگیل سفید رنگ هستند و مایع موجود در داخل نارگیل با نام شیر نارگیل شناخته می شود و بسیار مقوی است، به طور که به یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها موجود در سراسر جهان تبدیل شده است. میوه نارگیل دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن و پیشگیری و درمان انواع بیماری ها می باشد، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات نارگیل در ادامه با برکه فود همراه باشید.

خاصیت های نارگیل

لاغری و کاهش وزن
مصرف نارگیل به دلیل اینکه حاوی چربی های زنجیره متوسط است می تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود و به روند چربی سوزی کمک کند. علاوه بر اینکه نارگیل می تواند برای مدت طولانی انرژی بدن را تامین کندو به همین دلیل از پر خوری جلوگیری می کند.

درمان آکنه و جوش
برای درمان جوش های صورت و آکنه می توانید از نارگیل استفاده کنید. اکثر جوش های روی پوست به دلیل باکتری ها و چربی بیش از حد پوست به وجود می آیند. جالب است بدانید که آب نارگیل می تواند چربی پوست را کاهش دهد و به همین دلیل به بهبود جوش های صورت کمک کند.

خواص ضد سرطان
نارگیل دارای ترکیبات طبیعی می باشد که می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان شود. مطالعات نشان داده است که مصرف نارگیل در یک رژیم غذایی صحیح می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان های پستان و کولون شود.

بیشتر بخوانید:  اثرات باورنکردنی کاکائو در زیبایی

درمان کبد چرب
نارگیل به دلیل وجود اسیدهای چرب مفید می تواند به روند پاک سازی و سم زدایی از کبد کمک شایانی کند. علاوه بر این طبق مطالعات انجام شده اگر نارگیل به صورت صحیح در رژیم غذایی شما قرار بگیرد می تواند به درمان کبد چرب نیز کمک کند.

قوای جنسی مردان
اگر با مشکلات جنسی مواجه هستید می توانید نارگیل را هم امتحان کنید. نارگیل به دلیل وجود مقادیر غنی از روی و انواع مواد مغذی می تواند به درمان ناتوانی های جنسی مردان مثل اختلالات نعوذ و ناباروری کمک کند.

مفید برای بدنسازی
همانطور که می دانید ورزش های سنگین مثل بدنسازی علاوه بر اینکه به انرژی بسیاری نیاز دارد، به دلیل تعرق زیاد باعث کاهش آب بدن می شود. آب نارگیل می تواند قبل از تمرینات باعث تقویت بدن و کسب انرژی مورد نیاز برای تمرینات را فراهم کند.

علاوه بر این آب نارگیل حاوی الکترولیت های بسیار قوی می باشد که می تواند به هیدراتاسیون بدن کمک کند. به زبان ساده تر اینکه با مصرف آب نارگیل می توانید مایعات بدن را که از طریق تعرق و تبخیر آب در هوای بازدمی از دست داده شده اند را جبران کند.

سلامت قلب
نارگیل به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب مفید می باشد می تواند به سلامت قلب کمک کند. اسیدهای چرب نارگیل در زنجیره متوسط هستند و به همین جهت می توانند به کاهش کلسترول خون کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کاهش دهند.

کاهش فشار خون
یکی دیگر از خاصیت های مهم مصرف میوه نارگیل این است که می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند. مصرف نارگیل به صورت طبیعی می تواند به کسانی که از فشار خون بالا رنج می برند کمک کند.

بیشتر بخوانید:  خواص آب هویج برای سلامت بدن و بهبود عملکرد مغز

دلیل این امر این است که نارگیل حاوی مقادیر غنی از فیبر و پتاسیم می باشد و به همین دلیل می تواند به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر لخته شدن خون در شریان ها کمک کند، که در نتیجه به کاهش بیماری های قلبی نیز کمک می کند.

درمان آفتاب سوختگی
یکی از خاصیت های کمتر شناخته شده میوه نارگیل این است که می تواند به درمان آفتاب سوختگی کمک کند. برای این منظور می توانید از ماسک طبیعی شیر نارگیل و آب پرتقال استفاده کنید که روشی کاملا بدون زیان می باشد.

برای تهیه این ماسک طبیعی ابتدا 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال را صاف می کنیم، سپس به همراه 2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل تازه را داخل یک ظرف مناسب به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سپس روی قسمت های سوخته پوست قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل خشک شوند. پس از گذشت 20 دقیقه می توانیم پوست را با آب سرد بشوییم، با تکرار این ماسک آبفتاب سوختگی به راحتی درمان می شود.

زیان های نارگیل

افزایش کلسترول خون
مصرف درست نارگیل در یک رژیم غذایی سالم زیر نظر متخصص تغذیه می تواند فواید بسیاری داشته باشد. اما مصرف بیش از حد این میوه یا آب آن می تواند باعث افزایش کلسترول خون شود. افرادی که دارای کلسترول بالا هستند بهتر است از مصرف بیش از حد نارگیل خودداری کنند.

مقالات مشابه

نوشتهٔ پیشین
طرز تهیه شیرینی برفی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی
نوشتهٔ بعدی
طرز تهیه توپک خرمایی خوشمزه و مقوی مناسب برای افطاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست